Kezelések

Rendelőnkben az alábbi fogászati kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére

 

Általános fogászat

A hétköznapi élet során leggyakrabban szóba kerülő kezelések, úgymint a fogtömés, foghúzás, gyökérkezelés tartoznak ide. A fenti beavatkozásokat helyi érzéstelenítésben végezzük a fájdalommentes kezelés érdekében.

Kozmetikai fogászat (esztétikai fogászat)

A szép mosoly eléréséhez alkalmazott technikákat foglalja magába. A legújabb technológiának köszönhetően azok számára is elérhetővé vált a „tökéletes mosoly”, akikkel esetleg a természet nem bánt bőkezűen. Ehhez mosolytervezés,fogfehérítés (rendelőben, vagy otthon), porcelán héjak, fél és teljes koronák, hidak inlayek (betétek) és onlayek (rátétek), a régi amalgámtömések helyettesítésére szolgáló hosszú életű és egyben esztétikus kezelések állnak pácienseink rendelkezésére.

Endodoncia

Gyökérkezelési eljárások és kisebb szájsebészeti beavatkozások tartoznak ide, melyek bizonyos esetekben elengedhetetlenek a fog megőrzéséhez.

Helyreállító kezelések

A száj alapvető karbantartása. Sérült, zsugorodott, hiányos tömések cseréje, koronák és hidak felépítése, implantátumok behelyezése és karbantartása, részleges és teljes protézisek kialakítása és amennyiben szükséges a harapás korrigálása. Fogínyproblémák kezelése további fogászati beavatkozások előtt. Ezekre a kezelésekre is belvárosi rendelőnkben kerül sor ez esetek nagy részében.  A komolyabb beavatkozásokat implantológus és szájsebész specialisták bevonásával végezzük.

Fogászati implantáció

 

Arc- és mosolyesztétika

A szépen ívelt, telt és kifejező ajak elengedhetetlen része a szép arcnak. A túlságosan keskeny ajkak az arcot ugyanis szigorúvá, semlegessé és szürkévé teszik. Bizonyos kor felett az ajkak veszítenek teltségükből és elvékonyodnak, s természetesen a keskeny ajkak örökletesek is lehetnek, életkortól függetlenül. Az ajkak volumenpótlását, valamint a ráncfeltöltést rendelőnkben a legkorszerűbb hyaluronsav alapú anyaggal végezzük specialista segítségével. A hyaluronsav a bőrünk természetes alkotórésze, amely biztosítja a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát. A hyaluronsav koncentrációja azonban az életkor előrehaladtával csökken, így megindul a bőr öregedési folyamata, amelynek jele többek között a ráncok kialakulása, a rugalmatlan bőr. Ez a folyamat ajkainkra is hatással van, a kor előrehaladtával megjelenhetnek apróbb ráncok nem csak a száj körül, de az ajkakon is, amit kiválóan el lehet tüntetni ajaktöltés segítségével. Ajaktöltés esetén a hyaluronsav alapú, felszívódó töltőanyagot helyi érzéstelenítésben, injekcióval juttatjuk a bőr alá. A kezelés mindössze néhány percig tart, ám érzéki ajkak varázsolhatóak és gyors, látványos és tartós eredmény érhető el segítségével.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram