Rólunk

 

Professzionális fogászat Budapest Belvárosában

Megbízható, profi fogorvost keres? Megfizethető fogászati ellátásra vágyik? Gyönyörű mosolyról álmodik? Jogi problémái akadtak fogászati vonatkozásban? Keresse fel rendelőnket bizalommal, elhivatott csapatunk azon dolgozik, hogy az Ön problémájára minél előbb megoldást találjunk, és elégedetten, egy megújult mosollyal távozzon tőlünk.

Fő profilunk az esztétikai és általános fogászat. Budapest belvárosában, könnyen megközelíthető fogászati rendelőnkben, egy elhivatott csapat gondoskodik a legújabb technikák alkalmazásával, kellemes környezetben arról, hogy az ön mosolya büszkén ragyoghasson.

A Dental Experts Hungary csapata a legmodernebb fogászati kezelésekkel várja Önt és családját.

Kiválóan felszerelt rendelőinkben megtalálhatóak mindazok a technikai feltételek, amelyek kényelmessé és fájdalommentessé teszik fogászati kezelését. Teljes körű fogászati ellátást kínálunk a röntgenfelvételektől az esztétikai fogászatig. Rendelőnk könnyen megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel is, közvetlen szomszédságában pedig őrzött parkoló található.

Több évtizedes gyakorlattal rendelkező fogorvosaink vállalják fogpótlások készítését, (esztétikus pótlások, koronák, hidak, betétek), fogbeültetést, de megtalálhatja nálunk a gyermekfogászatot, kismama-fogászatot, esztétikai konzerváló fogászatot, fogékszerek felhelyezését, töméseket, barázdazárást, kerámia héjak felhelyezését, ultrahangos fogkő eltávolítást, fogfehérítést, a szájbetegségek és a fogágy betegségeinek gyógyítását, esztétikai ínykorrekciókat. Az egyes szájsebészeti kezeléseket, implantációt, fogszabályozást pedig felkészült szakembereink és konzulenseik végzik.

Orvosszakértői hátterünkkel nemcsak fogászati problémáinak megoldását vállaljuk nagy biztonsággal, hanem kérésére szakvéleményt is készítünk korábbi fogászati ellátásáról (pl. már elkészült, de problémás fogműveivel kapcsolatban), jogi ügyekben, biztosítási esetekben. Fogorvosi és jogi végzettséggel egyaránt rendelkező bejegyzett szakértőink több éve foglalkoznak tanácsadással ezekben az esetekben is.

Barangoljon oldalainkon vagy jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes konzultációra és tegye fel kérdéseit személyesen. Elérhetőségeinket megtalálja az oldal alján.

Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy magánrendelőként működünk, így nem áll módunkban TB-alapon kezeléseket végezni. Aktuális árlistánkat itt megtalálja.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram