Smile Makeover

Mi is az a Smile Makeover?

fun-20008_1280-300x200.jpgMagyarul mosoly átalakítást jelent, és a modern kor vívmánya, amely a mai szépségideáloknak és esztétikai elvárásoknak megfelelő, természetes, tartós, egyénre szabható mosolytervezést jelent.
A smile-makeover, vagy magyarul a mosoly tervezés a 21. század vívmánya és az esztétikai fogászat csúcskategóriás szolgáltatása, amely többféleképpen történhet. A tökéletes mosoly megtervezéséhez és modellezéséhez modern és látványos számítógépes eszközök állnak rendelkezésünkre, melyeket kombinálunk egy tehetséges kozmetikai fogorvos és művészi szinten dolgozó fogtechnikus munkájával, hogy végeredményként egy valóban tökéletes mosoly születhessen. Ezekkel a modern eszközökkel ma már szerencsére mindenki számára elérhető a sokak által áhított, hófehér és szabályos fogsor, az eddig csak sztárokon látott ‘hollywoodi mosoly’. Ha nem elégedett fogai színével, formájával, állapotával, a modern technika lehetőséget nyújt arra, hogy akár teljesen megváltoztassa fogai, így mosolya és arca megjelenését.

A mosolytervezés során Ön és fogorvosa közösen tervezik meg a várható végeredményt, amit a rendelőnkben vett, úgynevezett tanulmányi lenyomat alapján a fogtechnikus élethűen modellezni is tud, (ezt nevezik wax-upnak és mock-up-nak) így Önnek lehetősége van élőben látni és ‘felpróbálni’ az új mosolyát. Mosolytervezés és átalakítás segítségével egészen elképesztő, és az eredeti állapottól teljesen eltérő végeredmények is születhetnek, ám minden esetben figyelembe kell venni a páciens életmódját, elvárásait és céljait, amelyeket össze kell vetni az anatómiai sajátosságokkal, arcformával, stb, hiszen csak így érhető el egy harmonikus és esztétikus mosoly.

Amennyiben Ön sem elégedett jelenlegi mosolyával, fogai állapotával, kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra belvárosi rendelőnkbe.